Iets te vieren?

Iets te vieren en je wilt eens iets anders? Kun je al je gasten thuis niet kwijt of heb je gewoon behoefte aan een sfeervolle leuke locatie? Eentje waar je geen omkijken naar hebt, die niet aangekleed hoeft te worden en waar het geluid en licht al helemaal geregeld is? Dan is Café 100 voor jou de beste oplossing in de regio Ede.

Wanneer je bij ons binnenloopt krijg je gelijk het gezellige gevoel van een oud bruin café. Café 100 is helemaal klaar voor jouw onvergetelijke feest.

Aankleding is niet nodig. Professionele geluid en licht installatie is aanwezig. Je kunt zelfs gebruik maken van onze virtuele DJ of onze eigen huis DJ: DJ Stein. Liever zelf zingen? Ook dat behoort tot de mogelijkheden met ons karaoke systeem.

Wij bieden diverse arrangementen aan van standaard hapjes en drankjes tot cocktails en hele luxe hapjes. Wil je het nog uitgebreider maken, dan kun je het compleet maken met een buffet of diner.

Eerst lekker eten op de eerste verdieping om vervolgens beneden de calorieën er weer af te dansen!


Of het nu gaat om een verjaardagsfeest, een jubileumfeest, een bruiloft, babyshower, themafeest, pensionado, vrijgezellenfeest, bedrijfsborrel, pub quiz of reünie, niets is te gek en behoort allemaal tot de mogelijkheden. 

Vanaf 40 personen bezorgt ons personeel jou en je gasten een onvergetelijke besloten feest in een van de oudste bruine cafés van Ede.

Parkeren is ook geen probleem, op slechts 25 meter van ons café is er ruimte voor meer dan 200 auto’s.


Ben je geïnteresseerd naar de vele mogelijkheden en wil je vrijblijvend eens langskomen, vul dan het contact formulier in of stuur een mail. Wij nemen dan binnen 24 uur contact met je op.


Wil je liever direct bellen/appen, dan kan dat ook!
We zijn bereikbaar op de volgende nummers;
Café 100: 0318 - 22 29 05
Jeroen: 06 - 51 43 42 41
Edwin: 06 - 53 55 97 67
Lindy: 06 - 13 05 77 73


Tot snel in het centrum van Ede!