Thema avonden

Bij Café 100 houden we van plezier maken en het vieren van het leven.

Onze thema avonden geven jou toegang tot een wereld vol plezier en vermaak. Voor een ieder die een avond ouderwets de voetjes van de vloer willen doen of lekker met een drankje aan de authentieke bar willen hangen om de volgende dag voldaan en met een glimlach terug te kunnen kijken op een geweldige avond. En niet getreurd…  Vervolgens kun je gelijk weer de volgende leuke thema avond in je agenda te zetten, want deze zullen maandelijks gepland worden.

Of je nu op zoek bent naar een avond vol live muziek, een thema-avond om met vrienden van te genieten, een cocktail bingo wilt meepakken, met het gezelligste publiek het EK 2024 wilt volgen, de eerste haring wilt happen of een culinaire Italiaanse avond met eten en een zanger wilt bijwonen of natuurlijk het einde van het jaar komt afsluiten bij de gezelligste eindejaarsborrel, bij Café 100 Ede zit je goed. 

Met onze rijkelijk gevulde agenda vol thema-, eet- en dansgelegenheden zorgen we ervoor dat iedereen zich thuis zal voelen in het ons bruine Café.

Zo hebben we al vele thema’s klaar staan voor dit jaar.

Onze deur staat voor jullie open tijdens deze gezellige thema’s!
Dus kom gezellig langs op onze middagen en avonden en ontdek wat we voor jou hebben klaar staan om zo samen bijzondere herinneringen te creëren.

Benieuwd? Hou onze agenda goed in de gaten volg ons voor de laatste updates op onze socials!


Facebook: Café 100
Instagram: Cafe100ede